Balzamovo sirće (poznato i pod originalnim, italijanskim imenom Aceto balsamico) je posebna vrsta sirćeta specifičnog blago kiselog i slatkastog ukusa sa prefinjenim bukeom. Za dobro balzamovo sirće odlučujuće su sirovine, tradicionalna proizvodnja, klimatski uslovi i dugogodišnje čuvanje u buradima od specijalnih vrsta drveta.
Odaberite opcije
Ovaj proizvod ima više varijanti. Opcije mogu biti izabrane na stranici proizvoda.
Alpro sojino mleko natural je velike nutritivne (hranljive) vrednosti i može se koristiti umesto kravljeg mleka, odnosno u žitaricama (u kombinaciji sa muslijem, kašama, pahuljicama), pri pripremi raznih poslastica (torti, kolača, sladoleda) i mnogih drugih jela ili kao zdrav napitak uz doručak, užinu ili večeru.
Amarant ima rashlađujuće dejstvo na organizam, blag gorko-slatkast ukus. Svojim odlikama on jača pluća. Bogat je belančevinama 15-18%, vlaknima, amino kiselinama (lizin i metionin), vitaminom C i kalcijumom (amarant sadrži više kalcijuma, magnezijuma i silicijuma nego mleko.
Odaberite opcije
Ovaj proizvod ima više varijanti. Opcije mogu biti izabrane na stranici proizvoda.
Od minerala sadrže : gvožđe, cink, kalijum, kalcijum, magnezijum, selen, fosfor, mangan i natrijum, a od vitamina, vitamine B grupe, vitamin A i E. Takođe obiluje monozasićenim masnim kiselinama koje pomažu kod srčanih oboljenja i uopšte su dobre za rad srca.
Odaberite opcije
Ovaj proizvod ima više varijanti. Opcije mogu biti izabrane na stranici proizvoda.
Alpro bademov napitak je velike nutritivne (hranljive) vrednosti i može se koristiti umesto kravljeg mleka, odnosno u žitaricama (u kombinaciji sa muslijem, kašama, pahuljicama), pri pripremi raznih poslastica (torti, kolača, sladoleda) i mnogih drugih jela ili kao zdrav napitak uz doručak, užinu ili večeru.
Basmati se po strukturi i karakteristikama zrna ubraja u najkvalitetnije sorte pirinča. Prepoznatljiv je po izrazito dugom, mekom zrnu i jedinstvenoj slatkastoj aromi. Poznat u svetu kao aromatični pirinač, ova sorta je omiljena kod kuvara za spremanje specijaliteta bogatog ukusa. Pri spremanju jela, zrna se ne slepljuju, zadržavaju izduženu formu, dok se volumen duplira. Preporučuje se za spremanje raznih garnira i u kombinciji sa povrćem, ribom ili morskim plodovima.