Dostava namernica se vrši do vašeg kućnog praga (uključujući i solitere bez lifta). Roba se isporučuje u skladu sa HACCP standardom.

Dostava u gradu Beogradu košta 280 rsd (YANDEX( po celi Srbiji košta 600 rsd  BEX EXPRESS .

Minimalna porudžbina je 2000 RSD!

Rokovi isporuke

Namernice se isporučuju svaki dan od ponedeljka do subote za Beograd. Svi ostali gradovi imaju specijalni termin narudžbe i dostave. Nedeljom se ne vrši isporuka robe,

Rok isporuke od momenta plaćanja je 48h na vašu kućnu adresu za Beograd i Novi Sad. Presek stanja se vrši svaki dan do 12h. Sve prispele narudžbe posle 12h pomeraju granicu isporuke za 72h. (Primer – Naručili ste i platili robu u ponedeljak do 12h, isporuku Vaše narudžbe ćemo izvršiti u sredu na vašu kućnu adresu).

Dostava neće biti dodatni stres za Vas!

U dogovoru sa vozačima namirnica moguće je u toku dana menjati termine isporuke tako da sebi prilagodite vreme i vaše obaveze.

Ukoliko vam nešto u toku dana poremeti raspored, nikoga nema kod kuće da preuzme robu, kada Vas vozač nazove dovoljno je da mu date nove podatke gde je moguće izvršiti isporuku. Možete zadužiti osobu u koju imate poverenja koja će u Vaše ime da preuzme namirnice.

Isporuku robe je moguće izvršiti na radno mesto gde se nalazite u toku dana, molimo Vas strogo da onda ne naručujete smrznuto ukoliko nemate advekatno rešenje za smrznute proizvode.

Dostavu možete naručiti i za 7 dana unapred, dovoljno je da ostavite napomenu prilikom plaćanja kada želite namernice u svom domu.